5 jaar Reflexintegratie

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Blog
  • Bericht reacties:0 Reacties

Precies 5 jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met MNRI en Reflexintegratie.

Voor mij is dit echt Life changing geweest. Dit was zo’n andere kijk op hoe en waar problemen ontstaan en wat je ermee kunt doen! Zo’n ongelofelijke eye-opener❤️❤️❤️

Nog elke dag ben ik dankbaar dat dit op mijn pad gekomen is. Ik heb er ongelofelijk mooie mensen ontmoet, die allemaal, net als ik, out of the box durven te denken. Zo ongelofelijk waardevol is dat. Nog altijd. Sommigen daarvan zijn vrienden voor het leven geworden, waarbij we niks hoeven uit te leggen over hoe we denken. Waar het gewoon gewoon is om anders te denken en te kijken.

Super dankbaar dat ik dit pad bewandeld heb. En dat ik nog steeds m’n pad volg met nog veel meer prachtige en mooie input van allerlei verschillende kanten. ❤️🙏🙏

Geef een reactie