Ik ben minder gestrest en ik heb minder ruzie met mijn moeder. Ik zit lekkerder in mijn vel. Het is thuis ook veel beter, rustiger. Op school is het ook beter. Ik doe het daar ook rustiger. Eerst ging ik alles heel snel doen en wou ik het snel af hebben en nu doe ik rustiger en gaat het beter.
Anika
9 jaar
Het was leuk. Ik ging iedere keer met plezier heen. Ik had er een goed gevoel over. We deden oefeningen op het bed, waar ik wat aan had. Vooral de voetoefeningen en het tikken en dat op de rug. Praten was altijd fijn. Doordat ik nu beter naar mijn gevoel luister kan ik beter beslissingen nemen. Dat is niet altijd de beslissing die een iedereen neemt.
Tessa
13 jaar
Lieve Gaby, ik vind je zo lief omdat je mij 'beter' maakt. Ik ben niet meer bang en verlegen en durf nu dingen te doen. Je hebt me beter leren voetballen, kan harde schoppen maken en vele trucjes die ik al kan. Ook op school gaat het beter, al vind ik het nog wel moeilijk. Maar jij en mijn mama en papa helpen me. Mijn juf gaat straks weg naar een andere school. wou dat Gaby mijn nieuwe juf kon worden. Want die is juf geweest. Dan weet ik zeker dat het goed me gaat!! Gaby heeft ook altijd leuke spelletjes.
Brian
7 jaar
Lieve Gaby, wat Brian ook zegt en nu in mijn woorden: ik vind dat je fantastisch bent in alles wat je doet, voor en met de kinderen!!! Je helpt niet alleen mijn lieve zoon, maar ook mij. Om door jouw oefeningen en advies, zijn wandel pad door het leven een stuk makkelijker te maken. BEDANKT.
José
Moeder van Brian
Ik ben een beetje opgelucht. Het is weer fijner in mijn buik. Ik kon het verhaal even kwijt. Ik ben vrolijker! Ik ben trots op wat ik wél kan!
Daan
11 jaar
De laatste keer voorlopig. Daniël was voor die tijd vaak druk in zijn hoofd, afwezig en gespannen. Hij komt hier heel graag en is nu een stuk zelfverzekerder en ontspannenner. Door de oefeningen kan hij lekker ontspannen.​
Harry
Vader van Daniël
Het was leuk en gezellig. Het is leuk met de bal en op de tafel en om niet met boze dingen bezig te zijn. Ik heb minder ruzie en wordt minder gepest. Thuis is het beter, anders. Minder ruzie, soms nog een beetje met mijn broertje en zusje. Ik voel me nu meer behulpzaam. Dat is meer mensen, mijn vader en moeder help. Ze moeten ophouden met vechten, het is niet leuk. Ik wil gewoon dat mijn moeder minder boos op ze wordt, want elke dag ruzie dat vind ik niet kunnen. Ik ben veel rustiger. Vanaf december tot nu is het veel beter gegaan. Het is een soort van gezelliger.
Harm
11 jaar
Soms zie je dat de puntjes op de i kunnen. Sport op hoog niveau vraagt om zoeken naar net die kleine verandering die je verder kan brengen. Als ouders van een fanatiek en op niveau sportende zoon zoeken ook wij mee naar details die het verschil kunnen maken. Natuurlijk komt het op talent aan, op technische en tactische kwaliteiten. Uren, dagen trainen, op het veld maar ook in de sportschool. Maar ook mentale balans is erg belangrijk. Zo kwamen wij voor de keuze, wordt het een sportpsycholoog of een haptonoom? Nee, in overleg met Ingmar werd het Gaby. En met succes. De gesprekken hebben voor nieuwe input gezorgd om nog gerichter, nog beter naar dat ultieme doel te werken, het allerhoogste bereiken!
Siska en Lammert, ouders van Ingmar
Als moeder kreeg ik oa een 'muizentrapbehandeling'. Ik ervaarde het warm worden. Een stroming in mijn schouderbladen. Het voelde prettig ontspannend en het is iets dat wel vaker mag. Gaby noemde dat er een stofje vrijkomt vanuit de ruggengraat en die brengt het gehele zenuwstelstel tot rust Ze zag de rust in mijn lijf en hoorde zelfs aan mijn stem dat ik rustiger was geworden!
Wiepkje
Onze zoon is vandaag voor de vierde keer bij Gaby. Al na drie behandelingen merken wij een positieve invloed. Hij voelt zich veel beter. Dit is fijn voor hemzelf en voor ons hele gezin. Echt fantastisch!
Martin
Ik vind het hier heel leuk! De oefeningen helpen heel erg en ze zijn erg leuk. Beter gaat al: * Minder snel boos worden * Ik durf meer te zeggen of ik iets leuk vind of niet.
Mythe
10 jaar
Tijdens een heftige periode zorgt dit voor ontspanning, rust in mijn hoofd en een relaxed gevoel. Vooraf aangegeven dat ik mijn lichaam meer zou ontspannen, dat is ook echt de uitwerking!
Kim
21 jaar
Ik vind het hier heel leuk. Het leukst vind ik hier de ontspanningsoefeningen want ik ontspan er heel erg van.
Daniël
9 jaar
Ik vond het erg leuk om hier te zijn en de oefeningen hielpen ook erg goed om rustig te worden. Ik vond het ook erg leuk om hier te komen.
Carlijn
Heerlijk om te zien dat Lisa zo lekker ontspannen wordt op de tafel. Ze laat alles gebeuren en ondertussen gebeurd er heel veel in haar lijfje. De tips die we hebben gekregen proberen we thuis allemaal uit.
Moeder van Lisa
8 jaar
Leuk hoe je lichaam in een paar keer zo'n verandering kan maken. Ik ben ontzettend blij dat ik hier terecht kon. Het heeft me ontzettend goed geholpen met: relaxt worden, gevolgen van dingen te leren inzien, mezelf een spiegel voor te houden, grenzen aangeven. Thank you for everything!
Maaike
14 jaar
Ik ben hier gekomen om weer rust te kunnen krijgen in mijn hoofd. Alles moet geordend zijn en niet op één bult liggen. Ik merkte al snel dat die orde makkelijker te bereiken is dan ik dacht. Maar vooral het vasthouden van die orde was/ is zo belangrijk. Heel erg bedankt voor de rust die terugkeert en ook blijft.
Martijn
19 jaar
Ik ben bij KiK-Kindercoaching gekomen na overleg samen met mijn ouders. Aan een paar dingen wilde ik werken. Al bij de eerste keer werd er over veel dingen gepraat, het was ook leuk en gezellig. Hierdoor had ik ook de motivatie om ook hier moeite voor te doen. Na verschillende gesprekken zijn veel dingen duidelijk geworden en ook vooruit gegaan. Ik heb hier zeker wat aan gehad!
Ingmar
17 jaar
Ik vind het heel leuk om hierheen te gaan. We hebben gerekend en dat vond ik heel leuk. En de dingen die we deden ook. Mijn zelfvertrouwen is veel beter geworden. Je weet dat je het kan, maar je durft niet. Ik durf nu veel meer dan eerst. Ik luister nu niet meer zo naar anderen, maar ik ga mijn eigen weg. Het voelt goed dat ik hier geweest ben.
Anita
9 jaar
Ik ben hier nu 5 keer geweest. Het gaat heel goed. Ik ben niet meer bang voor honden. Heb geen boze buien meer. En het is gezellig op school met de meiden! Super! Ik had niet verwacht dat het zo snel zou gaan!
Myrthe
11 jaar
Ilse was vaak boos en verdrietig. Zowel thuis als op school. Hiervoor hebben we hulp gezocht bij Gaby . Eerst moest Ilse erg wennen, maar al snel merkten we dat ze steeds vaker weer blij was. En als ze boos was, was dat ook snel weer voorbij, terwijl dat voorheen vaak lang bleef hangen.
Moeder Ilse
Ik ben naar Gaby gegaan omdat ik niet goed kon slapen. Ik hoefde er maar één keer te zijn en ik sliep weer lekker! Nadat ik één keer bij Gaby ben geweest is het veel rustiger in mijn hoofd. En ik had moeite met rekenen en dat is nu veel beter! En het was heel gezellig!
Lotte
9 jaar
Ik ben hier gekomen omdat m’n cijfers achteruit gingen. En sinds ik hier ben zijn die weer omhoog gegaan. Ik heb hier onder andere ‘ontdekt’ dat ik met leren alles in een soort plaatje kan zetten en dat dat voor mij de best manier is om het te onthouden. Het grappige is dat we een aan aantal maanden geleden zo’n soort plaatje hebben gemaakt met 10 woorden en ik die nog steeds helemaal weet!
Naomi
14 jaar
Het gaat heel goed met mij. Thuis gaat het veel beter. Ik heb veel minder ruzie met mijn zusje. Ik heb meer vertrouwen. Op school gaat het ook veel beter met rekenen en taal. We hebben een leuk spel gedaan en op de kaartjes stonden zinnen en daar moest je een verhaal over vertellen. Ik vond het leuk om te komen!
Mike
12 jaar
Ik vond het in ieder geval heel leuk, omdat ik hier heel veel creatieve dingen doe en daar word ik blij van. Het spel Coachee! vond ik ook heel leuk, want daar moest ik hele leuke opdrachten bij doen. Gaby heeft mij allemaal dingen geleerd die ook leuk warren. En daar heb ik wat aan! Ik vind het ook leuk dat Gaby het onder schooltijd doet, want dan hoef ik niet naar school. Ik vind het best grappig dat ik op school nog sneller klaar ben dan de andere kinderen ook. Ik heb geleerd wat ik moet doen als ik boos ben. En ik ben vaak minder boos. Beter nog: NIET boos!! Gaby is ook best wel grappig. Ik vind het zo jammer dat ik hier weg ga!
Bart
9 jaar
Wij vonden het heel prettig dat er binnen een week een kennismakingsgesprek kon plaatsvinden en de hulp gestart kon worden. De hulp is laagdrempelig en heel toegankelijk doordat de gesprekken in huiselijke sfeer plaatsvinden en door de positieve, enthousiaste houding van Gaby.
Moeder Marrit
Ik vond het wel handig om naar Gaby te gaan, want nu gaat het ook beter. Daardoor ben ik ook blijer geworden. En ik heb hier ook heel veel van geleerd. Ik heb geleerd om ‘nee’ te zeggen. Daardoor kan ik nu ook weer spelen. Hiervoor kon ik nooit spelen. Nu gaat het heel goed met mij!
Marrit
9 jaar
Vandaag kwamen wij weer langs. Annemarein gaat graag naar je toe. Ze komt vrolijk en blij thuis dus ze heeft er veel baat bij!! Het is leuk en ik leer dingen op een leuke manier
Annemarein en haar moeder